vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS maakt status waard

8 april 2013

HENDRIK IDO AMBACHT -  Net als vorige week wisten de selectieteams van dvs69 ook afgelopen weekend weer met winst af te sluiten. de selectieteams van oanje zwart waren het slachtoffer en werden op nederlagen getracteerd van 15-5 (dvs-2) en 18-6 (dvs-1). dvs a1 speelde pas de eerste wedstrijd na de zaalcompetitie, maar won wel (8-6)

(KLASSE 3J)                DVS-1 – Oranje Zwart 1 18-6 (8-2)
 
Alleen het begin van de wedstrijd was wat moeizaam voor de Ambachters. Nadat het redelijk lang 1-0 stond, wist DVS toch de eerste tik uit te delen (4-2). Bij rust had DVS de ploeg uit Westmaast het al meer de rug laten zien (8-2)
 
Na rust was het al gauw 12-4 en kon DVS-coach Beuk alweer naar hartenlust jeugdspelers indraaien.
 
In de poule staat DVS als lijstaanvoerder nog steeds op een riante voorsprong van vier punten.
 
Komend weekend speelt DVS weer een thuiswedstrijd en komt VIO S (Willemstand) op bezoek.
 
(KLASSE R4T)              DVS-2 – Oranje Zwart 2 15-5 (6-1)
 
Een wat stroeve start van de Ambachters die moeite hadden vanwege de wind de juist kansen te pakken tegen Oranje Zwart-2. Toch was DVS de betere ploeg en liet het Oranje Zwart al in de eerste helft nagenoeg kansloos (6-1). Na rust was DVS in een fase heer en meester waardoor het toch nog behoorlijk wat doelpunten maakte.
 
In de poule van DVS ging koploper ONDO verrassend onderuit tegen streekgenoot Stormvogels waardoor de spanning geheel terug is. DVS staat nog wel tweede maar volgt koploper ONDO nu tot op een punt. Komende weekend komt de ploeg uit Middelburg op bezoek op het Ambachtse sportpark Schildman
 
(KLASSE A2M)             DVS A1- ADO A1                     8-6 (6-2)
 
Een bijna unieke start van DVS dat in de eerste helft liefst een 6-0 voorsprong pakte. ADO herpakte zich enigszins voor rust (6-2) maar DVS vergat na het missen van kansen de wedstrijd in het slot te gooien. Dat gag ADO moed en langzaam kroop de ploeg uit ’s-Gravendeel dichterbij (6-5). DVS scoorde liefst twintig minuten niet, maar ADO kon DVS niet bedwingen. Twee goals van de thuisploeg betekende meteen de winst!
 
In de poule van DVS won concurrent WION ook waardoor beide ploegen nu dertien punten hebben en gezamenlijk de eerste plek delen. De achtervolgers staan op drie punten achterstand.

Lees meer over:

dvs
Deel dit bericht met je vrienden!