zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Geslaagde VIP-avond voor DVS’69 bij Shoeby Fashion

7 april 2013

HENDRIK IDO AMBACHT -  Woensdagavond 3 april bleef Shoeby Fashion in winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht speciaal open voor leden van korfbalvereniging DVS’69. Er was een VIP-avond voor DVS-ers en vrienden en familie. Het was een geslaagde avond.

Bij binnenkomst is de verdeling mannen en vrouwen meteen te zien. Meiden van de A1 staan te giebelen bij de pashokjes. “Die staat je goed” en “hé dat vest heb ik net ook gepast, leuk hè”, de meiden staan gezellig te passen en dat is te horen. Ondertussen staan de mannen onderonsjes te delen, aangezien zij wat sneller door de collectie zijn gelopen dan de vrouwen. Desalniettemin is er door beide kanten veel gekocht.

Shoeby Fashion was speciaal voor DVS’69 geopend van 18.00 tot 22.00 uur en het is geen moment rustig geweest. Een onwijs leuk initiatief zo’n VIP-avond! Leden kregen niet alleen korting op de aankoop, Shoeby geeft ook 10% van de omzet aan de vereniging, wat ze goed kan gebruiken. In totaal is er 360 euro opgehaald. Een geweldig bedrag voor zo’n avond voor zowel Shoeby als DVS’69.

 

Zo is niet alleen de kledingkast van DVS-ers gevuld maar ook de kas van Shoeby én de korfbalvereniging. Kortom, een geslaagde avond die zeker eens herhaald mag worden.

Lees meer over:

winkelcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!