zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Unieke samenwerking Eleos en Kobout BV

5 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Unieke samenwerking Eleos Dichtbij en Kobout B.V. Nieuw initiatief voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt Werken is een zegen. Maar wat als je niet kunt werken of vastloopt in je opleiding?

Eleos Dichtbij biedt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren vanaf 22 april iets nieuws, in samenwerking met Kobout B.V.: aan de slag in de professionele omgeving van Kobout B.V., met de begeleiding van Eleos Dichtbij. Bij de projecten metaalbewerking, houtbewerking en inpak worden deelnemers getraind voor arbeid en kunnen ze werkervaring opdoen.

De samenwerking tussen Eleos-locatie De Doorgang en Kobout B.V., groothandel in bevestigingsmaterialen, bestaat al enige tijd: deelnemers van De Doorgang pakken bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal in voor Kobout B.V..

Van 8 april zullen werkzaamheden niet langer in het pand van Eleos Dichtbij gebeuren, maar in een pand van Kobout B.V. in Hendrik-ido-Ambacht. Door het aangaan van deze intensieve samenwerking wordt een belangrijke verbinding gelegd tussen arbeidstraining en het reguliere bedrijfsleven. Een aantrekkelijke combinatie voor Eleos Dichtbij als GGZ-organisatie, voor de plaatselijke gemeente en voor de firma Kobout B.V..

De nieuwe locatie voert dan ook de toepasselijke naam ‘De Verbinding’. Vrijwilligers en deelnemers gezocht voor De Verbinding Er is voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers en vrijwilligers! Wie belangstelling heeft om bij De Verbinding in Hendrik-ido-Ambacht arbeidstraining te volgen of vrijwilligerswerk te doen kan vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die er zijn. Kijk op www.atcdedoorgang.nl.

Wie is Kobout B.V.?Kobout B.V. is sinds 1979 importeur van bevestigingsmaterialen. Met hun medewerkers, de aanwezige kennis, het uitgebreide assortiment, hun kwaliteitsproducten en logistiek apparaat bedienen ze duizenden klanten per jaar. Kobout B.V. heeft een omvangrijk klantenbestand in de handel, industrie en bouw. Kobout B.V. levert een breed pakket rvs- en stalen bevestigingsmaterialen. Met ruim 25.000 soorten producten, 9.300 m2 magazijn en ruim 60 medewerkers hebben ze 1 motto: zij staan voor u klaar. (www.Kobout .nl

Wat is Eleos Dichtbij?
Eleos Dichtbij biedt in regio Drechtsteden professionele hulpverlening vanuit een christelijk perspectief. We werken vanuit kleinschalige, betrokken teams door heel Nederland. Zo is onze zorg altijd dichtbij, vertrouwd en laagdrempelig. Achter die zelfstandige teams staat één professionele organisatie. Zo bent u verzekerd van de beste zorg. Het gaat bij ons om: samen voor de burgers, samen voor de achterban en samen voor de burger die ondersteuning nodig heeft. Eleos Dichtbij biedt hulp in de vorm van preventie, opvoedhulp, psychologische hulp voor jeugd en volwassenen, dienstverlening, woonbegeleiding thuis, arbeidstraining en dagbesteding. Kortom: professionele hulp binnen handbereik. Kijk ook op www.eleosdichtbij.nl.
 
Deel dit bericht met je vrienden!