vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS wint in winters weer

2 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Mooie winsten waren er voor de selectieteams van DVS’69, die de eerste competitiewedstrijden speelden na de winsterstop. Tegen de teams van Stormvogels wonnen zowel DVS-2 als -1, een prima hervatting van de veldcompetitie derhalve. DVSA1 kwam niet in actie tegen KOAG (uitgesteld)

(KLASSE 3J)   DVS1 – Stormvogels 1   7-18 (x-x)
Een lastige start van de Ambachters in het koude Zeeland, waar Stormvogels fel begin. DVS kon in deze fase de schade beperkt houden en wist via 3-3 de  4-7 voorsprong te pakken halverwege. DVS leek niet in goede doen en incasseerde nog een gele kaart vlak voor rust.
 
DVS keerde als herboren terug uit de kleedkamer en speelde de thuisploeg bij vlagen van de mat. Ondanks in totaal vier gemiste strafworpen werd het toch een doelpuntrijke tweede helft (11 goals DVS), waardoor DVS trainer Chris Beuk het zich ook nog kon permitteren een drietal A-talenten binnen de lijnen te brengen om ervaring op te doen.
 
De concurrentie van DVS in de strijd om de bovenste plek won ook (TOGO, KVK), maar DVS heeft al een straatlengte voorsprong (vier punten). 
 
Komende twee weken thuiswedstrijden voor et vlaggenschip: eerst Oranje Zwart, daarna VIOS.
 
(KLASSE R4T)   Stormvogels 2 - DVS2    6-9 (x-x)
Lastige eerste helft voor DVS, met name door de gewenning aan de winterse omstandigheden. Na rust was DVS duidelijk de bovenliggende partij, waardoor de verdiende overwinning werd binnen gesleept.
 
In de poule van DVS won koploper ONDO ook, waardoor DVS tweede blijft. Over twee weken komt ONDO op bezoek, maar eerst nog komt Oranje Zwart op bezoek.
 
(KLASSE A2M)   KOAG-DVSA1 uitgesteld

Lees meer over:

korfbal dvs'69
Deel dit bericht met je vrienden!