zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH in het RTL7 TV-programma Voetbal International

2 april 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Wie kent het Tv-programma niet. Het praatprogramma over de hele voetbalwereld. Met Johan 'de snor' Derksen, Wilfred 'karaoke' Genee en René 'bestseller' van der Gijp. Hans 'Hansie Hansie' Kraaij junior, Jan Boskamp, Aad de Mos en vele anderen wagen het aan deze tafel plaats te nemen. Al vraag je je weleens af waarom.

Elke maandagavond is er ook een amateurclub te gast in die live uitzending. Dat gaat onder de mom van kantineheld. Een club draagt iemand voor die als kantineheld onthaald wordt in de uitzending en die held mag dan zijn club promoten

Op maandag 8 april is ASWH te gast in dit programma en Addy Wies, bestuurslid kantinezaken, is de kantineheld en staat Addy live in het TV programma Voetbal International om ASWH te promoten.
Kijken dus, op RTL 7 om 20.30 uur.

Lees meer over:

aswh voetbal international rtl7
Deel dit bericht met je vrienden!