zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS A1 nu wel bij de les

28 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS A1– SDO A1 20-8 (8-1)

Koploper DVS had geleerd van de vorige wedstrijd en was nu van het begin bij de les tegen de nummer twee SDO. Aanvallend werden afstandschoten weer met diepgang afgewisseld. DVS liep uit naar 8-1 waardoor de topper (op papier) bij rust ontnomen werd van elke spanning. SDO had weliswaar wat pech maar DVS was gewoon beter. Na rust scoorde de thuisploeg er lustig op los en stond zelfs met 18-3 voor. De buit  was binnen en de concentratie viel weg, waardoor de bezoekers toch nog het aantal naar acht opkrikte.
 
In de poule blijft DVS de fiere koploper, en zakt SDO naar plek drie. Runner Up Ventura Sport staat nu op drie punten en komt binnenkort nog naar Ambacht. Komend weekend volgt eerst nog NKV voor de Ambachters.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!