dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Leerzaam verlies DVS

28 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS 1 – Merwede-1 11-15 (6-8)

Tegen Merwede was DVS niet top en liep het vanaf het begin achter de feiten aan. Hoewel nog wel de 1-0 voorsprong werd gepakt was het al gauw 1-4. Het kostte DVS teveel moeite om terug te komen in de wedstrijd. Merwede hield als ploeg solide stand , maar bovenal stonden ongelukkige fouten aan DVS zijde een succesvolle inhaalrace in de weg (bij 6-7 en 7-8). Halverwege de tweede helft drong DVS nog een laatste maal aan (9-11), maar toen de 9-12 viel bleek een succesvolle missie op deze zaterdag niet haalbaar. De ploeg uit Sliedrecht behield vrij eenvoudig de voorsprong omdat DVS er ook niet meer in geloofde.
 
Extra wrang was ook nog een ander resultaat in de poule van DVS, waar TOGO een punt in liep op DVS door de verrassende puntendeling tegen Maassluis. Komende week gaat DVS op bezoek bij koploper KCR in Ridderkerk.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!