zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS-A1 doet goede zaken

21 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - KCRA3 – DVS A1: 11-16 (8-6) In de eerste helft was thuisploeg KCR, toch in de heenwedstrijd flink aan de kant gezet door de A1 vanDVS, verrassend sterker, DVS liep achter de feiten aan, en bij KCR leek alles te lukken. Hoewel het in een vak bij DVS niet liep, werd er voor de rust nog gelijk gemaakt. Maar KCR maakte wederom twee wondergoals, waardoor DVS weer moest inhalen. DVS-coach Zuidweg maande zijn ploeg (met name aanvallend) tot rust en dat had effect: Direct na rust kwam DVS scherp de kleedkamer uit en maakte vier goals.

Verder speelde de Ambachtse jeugd een prima tweede helft, maakte na rust totaal tien goals, waar KCR er nog maar drie maakte: 11-16.

In de competitie verloor titel-concurrent SDO verrassend van Ventura Sport eveneens waardoor beide ploegen broederlijk bovenaan staan. Volgende week de topper tegen de runner-up SDO, dat naar  Ambacht komt,

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!