woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS-2 pakte op de valreep een punt waar op winst gerekend was

21 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS-2 tegen Fortis 3: Een teleurstellend resultaat voor het achttal van DVS-coach Hartendorp. DVS kwam met 3-7 voor maar kende daarna veel problemen om de bal in de ploeg te houden. Fortis haalde de Ambachters bij en de voorsprong was voor rust al nagenoeg weg. Dat leek nog een rampzaliger verloop te krijgen toen na rust ineens tegen een achterstand werd aangekeken. DVS leek alsnog ten onder gedaan maar een succesvolle DVS-wissel bracht alsnog het punt, hoewel dat ook pas in de allerlaatste minuut gebeurde (middels een benutte strafworp). 

In de poule zag DVS-2 wel een concurrent naast zich komen: DSO wint van middenmotor TOGO en  heeft nu evenveel punten als DVS. Komende zaterdag speelt DVS tegen het Zeeuwse ONDO.

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!