zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

12-uurs actie Buurt Bestuurt

17 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 23 februari 2013 houdt de politie samen met de gemeente en Toezicht een 12-uurs actie 'Buurt bestuurt'. Ze zijn dan te vinden op een aantal locaties in Ambacht waar u uw meldingen kunt doen. Ook kunt u zich opgeven om ’s avonds met de politie en het  preventieteam de straat op te gaan. Dit gebeurt allemaal onder de noemer 'Buurt Bestuurt'.

De gedachte achter 'Buurt Bestuurt' is dat bewoners zelf veel kunnen doen voor de veiligheid in hun buurt. Daarom vinden politie, toezicht en de
gemeente het belangrijk om met u in contact te komen. U kunt dan aangeven waar u aandacht voor vraagt en hoe we dat samen kunnen realiseren.
 
U kunt als bewoner zelf veel betekenen voor de veiligheid in uw woonomgeving! Op zaterdag 23 februari vindt u ons op de volgende locaties:
Winkelcentrum Louwersplein (12.00 uur – 13.30 uur)
Winkelcentrum Hoogambacht (13.45 uur – 15.15 uur)
Winkelcentrum De Schoof (15.30 uur – 17.00 uur)
 
De straat op
’s Avonds kunt u met de politie of het preventieteam mee de straat op, waarbij u op zoek gaat naar verdachte of onveilige situaties. Ook enkele vrijwilligers van buurtpreventie zijn erbij. Om 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur begint er een ronde. Die start bij het politiebureau in het
gemeentehuis. U kunt zich aanmelden via een mailtje met uw voor- en achternaam, geboortedatum, woonadres en telefoonnummer naar het politiebureau: zwijndrechtse.waard@zuid-holland.politie.nl. Doe dit voor 1 februari 2013. Deelnemers moeten wel 18 jaar of ouder zijn. Wees er snel bij want vol = vol. Als er plaats voor u is bellen we u terug. Wij zien uw reacties graag tegemoet!

Lees meer over:

veiligheid buurt bestuurt
Deel dit bericht met je vrienden!