zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Top tien debuutroman van Ambachtse schrijfster uitgebracht

15 januari 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Chicklit met een gebalanceerd vleugje diepgang nu online te koop

Sinds juni 2011 een eigen tekstbureau, in januari 2013 een gepubliceerde paperback van haar atypische chicklitroman, Klavertje vier met chocoladesmaak. Met het boek nam auteur Daniëlle Beärda-de Snoo voorafgaand aan publicatie deel aan een bekende chicklit schrijfwedstrijd.

Het manuscript werd uit meer dan zestig inzendingen genomineerd voor de top tien. Het boek is vanaf heden online te koop of te bestellen bij boekwinkels.

‘Chicklits’ zijn specifiek bedoeld voor (jonge) vrouwen, waarin herkenbare alledaagse zaken en problemen humoristisch en vlot de revue passeren. De Snoo heeft deze vereisten keurig verwerkt, maar vindt het net als het patatje, een chicklit mét: ,,Ik meen met mijn boek een kleine zijweg te hebben ingeslagen op het grappige, maar redelijk oppervlakkig blijvende chicklitgenre.
 
Door met toegevoegde subtiele diepgang de lezers uit te dagen zichzelf een spiegel voor te houden. Het boek kan helpen (her)ontdekken, valkuilen herkennen. Dit boek kan mensen stimuleren de façades in hun eigen leven neer te halen.” 
 
Denk aan thema’s als onzekerheid, jezelf zijn versus het ideaalbeeld, kanker en kansloze liefde. Wie geen zin heeft om na te denken, kan simpelweg vasthouden aan de entertainmentwaarde van het boek. 
 
Klavertje vier met chocoladesmaak is vooralsnog online te bestellen via de webshop van uitgeverij Boekscout.nl. Daarnaast via het ISBN nummer 9789462065949 te bestellen bij boekhandels.
Klik hier om het boek te bestellen.
Deel dit bericht met je vrienden!