zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

9 januari 2013 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht op maandag 7 januari jl. werd druk bezocht. Zo’n 300 vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen, ondernemers, relaties en inwoners hebben het college van B&W de hand geschud. Onder het genot van een hapje en een drankje, vakkundig geserveerd door eigen medewerkers van de gemeente, werden goede wensen uitgewisseld. Tijdens de nieuwjaarsreceptie hield Jan Heijkoop voor de eerste keer als burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht zijn nieuwjaarstoespraak. Hij haalde hierin onder andere de samenwerking in de Drechtsteden aan en sprak zijn waardering uit voor de inzet van de vele vrijwilligers in Hendrik-Ido-Ambacht. De volledige toespraak is na te lezen op de website van de gemeente, www.h-i-ambacht.nl

Zie ook:

Lees meer over:

nieuwjaarsreceptie
Deel dit bericht met je vrienden!