zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH huldigt jubilarissen

7 januari 2013

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de vv ASWH zijn er 17 jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege het aantal jaren dat zij lid zijn van de vereniging. Ter gelegenheid hiervan kregen een ere-speld uit handen van voorzitter John Middendorp die ook veel waarderende woorden had voor de jubilarissen.

Jubilarissen: Staande v.l.n.r. Jan Willem Aaldijk (25j), Harry van der Linden (40 j), Adrie Haksteeg (40 j)Andries den Hoed (25 j), Joost Visser (60 j), Tom Rotmeijer (40 j), Jan van der Linden (60 j), Wessel Huizer (25 j), Cor Scheurwater (60 j), Floor van der Wulp (25 j). Gehurkt: Links Pascal Scheurwater en Adrie van Wingerden (50 j).

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!