zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH e3 kerstkampioen

24 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Opnieuw heeft de ASWH voetbalschool een kampioen opgeleverd. Het E3 team is er zaterdagochtend in geslaagd om als kampioen de kerstvakantie in te gaan. Even zag het er naar uit dat door afgelastingen en uitstellen wedstrijden eerder in het seizoen ASWH e3 de laatste wedstrijd van de competitie niet zou kunnen inhalen. Hierdoor zou het 2e eindigen met een wedstrijd minder gespeeld en één punt achterstand op de koploper VVGZ. Gelukkig was Sleeuwijk e2 zo sportief om vlak voor de winterstop toch nog naar Sportpark Schildman te komen en ASWH de kans te bieden om kerstkampioen te worden in de schaduwhoofdklasse. 

De wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning en konden de spelers worden gehuldigd met bloemen en een feestje in de kantine.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!