zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht viert nationale naturalisatiedag

18 december 2012

HENDRIK IDO AMBACHT -  Op maandag 17 december vierde Hendrik-Ido-Ambacht voor de eerste keer de nationale naturalisatiedag. Alle naturalisanten en optanten uit Hendrik-Ido-Ambacht van het jaar 2012 waren hiervoor uitgenodigd. 

Het thema was ‘Nederlander…. en wat nu?!’
 
De bijeenkomst begon met een officieel gedeelte, waarbij twee optanten en twee naturalisanten het Nederlanderschap ontvingen. Daarna was er een gezellige ‘Hollandse thee’. Burgemeester J. Heijkoop was gastheer van deze feestelijke middag. 
 
Hierbij was gelegenheid in informele sfeer kennis te maken en met elkaar te delen wat het Nederlanderschap betekent voor de ‘nieuwe Nederlanders’ en wat hun verwachtingen, wensen en dromen zijn voor de toekomst
 
 
 
Deel dit bericht met je vrienden!