vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Taart voor IFC D2: kampioen najaarscompetitie 2012-2013!

17 december 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 15-12-2012 is het kampioenschap van D2 gevierd. Met een feestelijke uitreiking van een beker en het eten van een kampioenstaart. Trainer Anwar Hassan Nassir is een gediplomeerd patissier en had een heel lekkere en bijzonder mooie taart gemaakt.

In een uiterst spannende competitie, waarin uiteindelijk twee teams aanspraak maakten op het kampioenschap, was het IFC, dat, in het onderlinge duel met Oranje Wit, het kampioenschap in haar voordeel beslechtte.

Met zes overwinningen, twee gelijke spelen en slechts één verliespartij mag IFC D2 zich de terechte kampioen noemen.

Het was een leuk feestje als afsluiting van de najaarscompetitie.
 

Deel dit bericht met je vrienden!