zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC F4 ongeslagen najaarskampioen 2012-2013

17 december 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag heeft F4 van IFC in een zinderend spannende wedstrijd met een winst van 2 – 1 op directe concurrent vv Alblasserdam F1 het najaar-kampioensschap binnengehaald.  
Daan, Max, Eyuphan, Stan, Lars, Chahid, Luuk, Milan en Mika hebben dit seizoen als een hecht team voor én met elkaar gestreden.  En het resultaat mag er zijn: 28 punten uit 10 wedstrijden, 9 winst en 1 gelijkspel. Met deze indrukwekkende cijfers zijn de jongens van F4 ongeslagen kampioen geworden. Wat een topprestatie!

Voor de voorjaars-competitie zullen de verwachtingen hoog gespannen zijn onder de harde kern van de supporters, maar eerst gaan de jongens genieten van een welverdiende winterstop.

Lees meer over:

ifc najaarskampioen f4
Deel dit bericht met je vrienden!