vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH F8 kampioen

16 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor ASWH F8 werd het zaterdag uiteindelijk toch nog duidelijk dat zij de terechte kampioenen van de poule zijn geworden. En hoe. Met nog een wedstrijd te spelen zorgde de ploeg ervoor dat zij met 27 punten uit 9 wedstrijden dat zij niet meer ingehaald konden worden door nummer 2, Drechtsteek F10. Voor ASWH F8 was het extra leuk omdat het team volledig bestaat uit allemaal nieuwe, kersverse leden van ASWH. En om dan op deze spectaculaire wijze, met een ongeslagen status het eerste half jaar dat je voetbalt, als kampioen af te sluiten. Geweldig. Zeker toen bleek dat nummer 2 dit weekeinde ook nog 3 punten liet liggen en het kampioenschap een feit was.

Lees meer over:

kampioen voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!