donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH E2 kampioen

16 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH E2 speelde haar kampioenswedstrijd tegen RKsv RCD E1 uit Dordrecht. Vooraf stond ASWH E2 slechts 1 puntje voor op direct belager VVGZ E2 en 2 punten op nummer 3 Dubbeldam E2. Dat het om een spannende wedstrijd ging was wel duidelijk; gespannen koppies in het veld maar ook langs de lijn waar pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s waren toegestroomd. Bij verlies zou het dubbeltje zomaar de andere kant op kunnen vallen.

Ondanks het goede spel van ASWH, hield het de eerste helft ook spannend. Met slechts een 1-0 op het scorebord ging het team na 25 minuten aan de thee en men was er nog niet gerust op. Maar de 2e helft zette ASWH E2 goed door en bracht uiteindelijk een verdiende 3-0 op het scorebord. De ontlading was dan ook groot toen de het laatste fluitsignaal klonk en het team op het veld vast een klein feestje begon.
 

Lees meer over:

kampioen voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!