donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Bestuurswisseling bewonersplatform Krommeweg

13 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Met ingang van 1 januari 2013 zullen drie bestuursleden van het bewonersplatform  hun functie neerleggen. Het zijn de heren Marien Braber (secretaris), Ivor Hooghart (penningmeester) en Toon van den Braak (webmaster). 

Intensieve banen, studie en opgroeiende kinderen zijn de redenen om hun bestuursfunctie van het platform te beëindigen. Wel blijven ze nog adviseur voor bepaalde activiteiten. 
 
De jaren 2011 en 2012 waren intensieve jaren voor het bestuur. Het bewonersplatform heeft door de invoering van het wijk- en buurtgericht werken vele uren besteed aan de opstart en  het uitvoeren van haar programma. Het ging niet altijd even gemakkelijk. 
Zonder de inzet van de drie bestuursleden was dit niet mogelijk geweest. De inloopavond van 20 november heeft aangegeven dat hun grote inzet niet voor niets is geweest. Tijdens de inloopavond waren er nog wel wat pijnpunten, maar van de 200 aandachtspunten waren er al veel behandeld.
 
Twee leden van het platform Krommeweg zijn bereid gevonden om de functies van secretaris en webmaster op zich te nemen. Hierdoor kan het bewonersplatform Krommeweg samen met de bewoners van deze wijk ook in 2013 met effectieve daden omtrent de leefbaarheid en de veiligheid in de wijk Krommeweg  open en constructief bevorderen. 
 
Het bewonersplatform is nog op zoek naar een penningmeester. Heeft u interesse en bent u inwoner van de wijk Krommeweg? Neem dan contact op met de voorzitter van het bewonersplatform, de heer Jan Siefkes, tel.no. 06-21408349, of stuur een mailtje naar bewonersplatform-krommeweg@live.nl.

Lees meer over:

krommeweg bewonersplatform
Deel dit bericht met je vrienden!