vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Winterfair in de Volgerlanden

9 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De koude maanden zijn aangebroken, de winter staat voor de deur. 

Winters wonen in De Volgerlanden is sleeën op de heuvel bij de sporthal, urenlang schaatsen tussen de bevroren vijvers, sneeuwballen  gooien in het park of romantisch wandelen tussen de besneeuwde takken van het Perenlaantje.

Om nog meer in winterse sferen te geraken, werd in De Volgerlanden van vrijdag 7 december tot en met zondag 9 december de ‘Winterfair 2012’ 
gehouden met een een schaatsbaan, talloze kraampjes en andere activiteiten. De vers gevallen sneeuw zorgde voor nog meer sfeer. Maar helaas was dat waarschijnlijk ook  de oorzaak dat de markt op vrijdag niet erg goed werd bezocht. Degenen die er wel waren, genoten in ieder geval van de sfeer. Op zaterdag werd de markt al een stuk beter bezocht.

 

Lees meer over:

winterfair sporthal volgerlanden
Deel dit bericht met je vrienden!