zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Wintermarkt in de Ridderhal levert ruim 6000 euro op

3 december 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 1 december 2012 werd er in sporthal De Ridderhal aan de Hoge Kade een Wintermarkt gehouden, waarvan de opbrengst van de Wintermarkt ruim € 6.000,- netto was.

De Wintermarkt werd georganiseerd door Vriendenkring "Sodalitas", uitgaande van de jongeren van de Oud Gereformeerde Gemeente te Hendrik-Ido-Ambacht. Zij hebben deze markt georganiseerd t.b.v. de restauratie van de glas-in-loodramen van hun kerkgebouw aan de Onderdijkse Rijweg 214.

Er was heel wat te koop, dat door de komende feestdagen gretig aftrek vond:
Vogelhokjes en thermometers, vetbollen, nieuwe- en tweedehands boeken, cd’s en bladmuziek, zelfgemaakte kaarten, fotokaarten, cadeauartikelen, decoratieartikelen, geborduurde artikelen, kussens, geurkaarsjes, zeepartikelen, haaraccessoires, sieraden, horloges, sjaals, riemen, tassen, paraplu’s, heren- en dameskleding,  kinderkleding, kapster, Delphin stofzuigers, verkoop keukens, keukentextiel, schoonmaakartikelen, bakproducten, koeken, oliebollen, kaas en noten, groente en fruit, natuurproducten (rondom de bij), Aloë Vera-producten, bloemen en planten en (houten) speelgoed.

Op de Wintermarkt was ook een ambachtelijk houtdraaier aanwezig, die een demonstratie gaf. Ook werd er een workshop gegeven voor het maken van cupcakes. 

Het was de tweede keer dat Vriendenkring "Sodalitas" een Wintermarkt organiseerde.
 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!