woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente wil 61.500 euro zien van Petrakerk

30 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft de afgelopen paar jaar zo'n 195.000 euro kosten gemaakt voor het onderzoek naar een locatie voor de nieuwbouw van de Petrakerk. De gemeente had verwacht deze kosten terug te verdienen door de verkoop van grond voor de nieuwbouw.

In mei 2012 besloot de Petrakerk gezien de praktische en sociale problemen die waren te verwachten, de plannen af te blazen. Echter blijkt nu dat de gemeente niet hierop was voorbereid, want er waren geen afspraken gemaakt over de verrekening van kosten als de plannen zouden worden stopgezet. De gemeente heeft hierop juridisch advies ingewonnen en hoopt nu in ieder geval een deel van de kosten vergoed te krijgen. De Petrakerk moet nu € 61.500 gaan betalen, maar het is nog niet bekend of zij met dit voorstel akkoord gaat.

 

Lees meer over:

nieuwbouw petrakerk
Deel dit bericht met je vrienden!