woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Speculaaspoppenverkoop tijdens de intocht van Sinterklaas

19 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 6 en 7 juni 2012 zijn Hans Klootwijk en Kees Paans namens Jumbo supermarkten met succes de Alpe d’Huez opgeklommen. Zij dragen nu het stokje over aan hun zoons. Sjors, Robin en Max zullen op 5 en 6 juni 2013 ook namens Jumbo zich inzetten voor het KWF. Om deze bizar steile alpenreus te beklimmen, zal iedere deelnemer van de in totaal 8000 deelnemers sponsorgeld inbrengen.

Dit jaar was dat maarliefst 32 miljoen euro. Om ons steentje bij te dragen zetten wij tot aan juni 2013 een paar leuke en interessante acties op. De eerste actie is al in volle gang, namelijk de verkoop van mooie amandelspeculaaspoppen van bakkerij Nipius uit Ouddorp. De poppen zijn 50cm lang, 500 gram zwaar en zijn verpakt in een mooie sinterklaasverpakking.  

Op zaterdag 24 november tijdens de intocht van Sinterklaas zal er een kraam voor de deuren van Jumbo van Daalhuizen staan waar deze speculaaspoppen gekocht kunnen worden, bij deze verkoop gaat alle opbrengst direct naar het KWF.
Komt u ons steunen door allemaal één of meerdere speculaaspoppen te kopen voor het goede doel?
Sjors, Max, Robin

Deel dit bericht met je vrienden!