dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente houdt preventieavonden om inbraken terug te dringen

14 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT -  In een paar wijken zijn er in een korte periode woninginbraken, auto-inbraken en fietsdiefstallen gepleegd. De gemeente en politie zetten zich in om dit terug te dringen.
 
Om deze reden werd er gisteravond in de wijk Wijk Krommeweg / Sandelingen een preventieactie gehouden. Medewerkers van onder meer hulpdiensten en de gemeente gingen de wijken in om bewoners voor te lichten over hoe ze hun huis, fiets en auto kunnen beveiligen tegen inbraak en diefstal. Ook over het voorkomen van brand is er informatie. Tegelijk keken ze of het niet te donker is op sommige plekken in de wijk.
 
De gemeente organiseert deze preventieavonden samen met de politie Zuid-Holland-Zuid, Brandweer Zwijndrechtse Waard, Toezicht Dordrecht, particuliere beveiliging, buurtpreventie Centrum en de bewonersplatformen van wijk Centrum en Volgerlanden.
 
Zie de Agenda van Ambacht.net voor meer informatie.

 

Deel dit bericht met je vrienden!