woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht verhuist naar Cascade

13 november 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Open Coffee Hendrik-Ido-Ambacht, de netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht, gaat verhuizen naar Cultureel Centrum Cascade. Deze bijeenkomst werd sinds de start in september 2011 gehouden in Café Klein Ambacht.

Anine Wink legt uit: "Met de Open Coffee wil ik graag een toegevoegde waarde bieden: zodat ondernemers elkaar ontmoeten, leren van elkaar en zo mogelijk kunnen samenwerken. Om die reden verhuizen we naar Cascade. Daar is meer ruimte om informatie en tips met elkaar uit te wisselen en hier zijn ook meer mogelijkheden om de Open Coffee verder te ontwikkelen.

Heel graag ontmoet ik jullie in Cascade. We gaan aan de slag om de Open Coffee nog meer nut te laten hebben voor jullie. Heb jij ook ideeën? Laat het vooral weten! Benieuwd hoe we verder gaan? Meld je alvast aan voor de volgende Open Coffee op 6 december!"

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!