woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Auto rijdt woning Brederodehof binnen

12 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Bewoners van een woning aan de Brederodehof zijn maandagochtend met de schrik vrijgekomen nadat hun buurman met zijn auto de woning was binnengereden. De Ambachter verloor tijdens het wegrijden uit een parkeervak de macht over het stuur, ramde een personen auto en reed vervolgens de voordeur van de woning eruit. Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.

Er raakte bij het incident niemand gewond. De bestuurder kon ongedeerd uit zijn voertuig stappen en de bewoners van de getroffen woning kwamen met de schrik vrij. Door de aanrijding werd de gasleiding van de woning kapot gereden waardoor er een gaslek ontstond. Joulz kwam hiervoor ter plaatse om het gas af te sluiten. De geraakte woning en de woning direct ernaast werden ontruimt en de bewoners werden opgevangen op het gemeentehuis.

De brandweer heeft de woning samen met enkele personen van de gemeente en de woningstichting de woning geïnspecteerd en er bleek geen instortingsgevaar te zijn.

Foto en tekst: Drechtnieuws.nl
 

Lees meer over:

ongeluk auto woning brederodehof
Deel dit bericht met je vrienden!