vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Rivas Zorggroep zet mantelzorgers in het zonnetje

12 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Rivas Zorggroep heeft de mantelzorgers van thuiszorgcliënten in het zonnetje gezet. Zij kregen in de week van 5 tot 9 november in verband met de Dag van de Mantelzorg met het thema: nu even niet! een speciaal presentje overhandigd.

Onmisbaar
Een familielid die helpt bij de zorg voor iemand die niet meer veilig zelfstandig kan wonen zijn vaak onmisbaar. ‘Deze mantelzorgers zijn vaak een aanvulling op de zorg’, zegt Astrid van Rekom, teamleider thuiszorg van Rivas in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. ‘Samen met hen zorgen we voor de beste zorg van onze cliënt.’

Presentje
Om de mantelzorgers eens extra in het zonnetje te zetten, besloot Astrid van Rekom de Dag voor de Mantelzorg aan te grijpen. ‘Een presentje krijgen is tenslotte altijd leuk!’ De mantelzorgers kregen deze dag een mok met een choc-o-lait sticks of een geurhanger met een waardebon voor vijf euro korting op producten in de Rivas Leef&-winkels. ‘Een passend presentje, want het is voor een mantelzorger erg belangrijk om af en toe even tijd voor zichzelf te maken’, zegt Astrid. ‘Mantelzorgers die met liefde voor een ander zorgen, vergeten soms goed voor zichzelf te zorgen. Hopelijk kan dit cadeau hen daarbij helpen.’

Informatie
Voor meer informatie over de zorg van Rivas of voor de ondersteuning van mantelzorgers kan contact worden opgenomen met Rivas Zorg 0900-8440 (lokaal tarief). De medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl.

Lees meer over:

rivas mantelzorgers zorggroep
Deel dit bericht met je vrienden!