dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Startschot voetbalplaatjesactie Plus bij IFC

12 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De spelertjes van de IFC-VGZ-voetbalschool kregen afgelopen woensdagmiddag, voorafgaande aan hun training, een mooie verrassing. Uit handen van Jordi Jupijn, bedrijfsleider van de Plus Volgerlanden, ontvingen zij hun “persoonlijke” voetbalplaatjesboek met daarin alle teams van IFC. Ook met de eigen IFC-scheidsrechtersgroep is een pagina gevuld.

Op de voorpagina van het boek staat iedere speler exclusief afgebeeld, wat het natuurlijk helemaal leuk maakt. In het boek staan ook een aantal historische foto’s van IFC omdat de club dit jaar het 85-jarig bestaan viert. Voor de oudere garde van IFC betekent dat jeugdsentiment! Vanaf 12 november is het dus sparen geblazen! Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je bij de kassa’s van de Plus Louwersplein en Volgerlanden een pakje met voetbalplaatjes, waarmee de spelers, speelsters en scheidsrechtersgroep het boek kunnen vullen.

De vaders en moeders van IFC-leden zullen dus de komende tijd wat extra ritjes richting de supermarkt moeten maken. De eerste 3 spelers of speelsters die hun favoriete team bij elkaar hebben gespaard, kunnen op vertoon van het boek een mooie voetbal afhalen bij Sportpoint Ambacht.
 

Lees meer over:

Plus ifc voetbalplaatjesactie
Deel dit bericht met je vrienden!