vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseerde haar jaarlijkse VAT-bridgedrive

12 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Bridgeclub ‘t Ambacht organiseerde afgelopen zaterdag 10 nov. weer haar jaarlijkse VAT-bridgedrive in Cascade. Zo’n 250 mensen deden er aan mee en hebben een gezellige middag gehad, terwijl velen ook nog eens met een mooie prijs naar huis gingen.

Eerste in de hoogste A-lijn werd het sterke paar Maarten Stam en Ton Schipper met 66,9%, wat ook de hoogste score van de middag was. In de B-lijn waren Pem Kubbe en Frans van Grafhorst eerste met 59,3%, in de C-lijn waren dat Lineke Schultz en Willemien Dingemans met 62,8%, in de D-lijn Rinus Uyl en Cees Hermans met 59,5%, in de E-lijn Anneke Taartmans en Ria v.d. Goes met 61,6%, in de F-lijn Jack en Wil v.d. Put met 56,5%, in de G-lijn Wil en Arie Blok met 60,4%, in de H-lijn Marjan Bernart en Nelly de Waard met 59,2% en tenslotte in de I-lijn konden Els v. Boxtel en Joice Jamin met 66,6% als triomfators genoteerd worden.

Deel dit bericht met je vrienden!