woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Bewoners wijk Krommeweg tevreden

10 november 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Gezien de opkomst en de gemaakte opmerkingen kan niet anders dan geconstateerd worden dat de bewoners van wijk de Krommeweg tevreden zijn over hun wijk en woon/leefomgeving. De vragen die donderdagavond 8 november jl. in basisschool de Bron (Bekestein) werden gesteld gingen o.a. over de afstand die bewoners afmoeten leggen om hun vuil in een conmatic’s te kunnen deponeren, het groen achter de woningen Zuidwende, woningen die als pension worden gebruikt en de daarbij gepaard gaande overlast en het kappen van bomen op het voormalig golfterrein.

De fractie gaat in 2013 zeker weer de wijken in, het blijkt - uit de in 2012 gehouden ‘Dorpsgesprekken - dat inwoners het op prijs stellen dat raadsleden belangstelling tonen voor de leef- en woonomgeving van inwoners van onze mooie gemeente. Was u niet in de gelegenheid om te komen mail dan uw vragen en/of opmerkingen naar fractiegb@gembel.nl.

Lees meer over:

leefomgeving krommeweg
Deel dit bericht met je vrienden!