woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Hoogste teams Vollido behalen wisselend succes tegen Sliedrecht Sport

5 november 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Sliedrecht Sport 3 stond voor Vollido/Lucrasoft Heren 1 op het menu en het was precies waar men in de Ridderhal afgelopen zaterdag wel trek in had. Over de wedstrijd zelf hoeft niet lang en breed te worden doorgesproken. Als de bezoekers uit het baggerdorp in geen enkele set de twintig punten behalen dan weten niet alleen de fijnproevers dat het een eenzijdige wedstrijd is geweest.

Het lijkt het erop dat voor de hoogspringers uit Ambacht alles mogelijk is deze jaargang. Als er geconcentreerd wordt gevolleybald, is er niet veel te halen voor welke tegenstander dan ook. Dat wordt helemaal duidelijk wanneer er, zoals in deze wedstrijd, naast ervaren hardhitters als Casper Folkers jonge talenten als Ricardo de Waard opstaan. Het is nog vroeg in het seizoen maar meer en meer wordt er openlijk gesproken over het naar boven bijstellen van de doelstelling. Komende zaterdag zijn de heren vrij.

Dames 1 mocht het in eigen huis ook opnemen tegen Sliedrecht Sport. Helaas werd dit geen hele goede wedstrijd van de dames. De dames konden niet in hun spel komen en lieten het initiatief veel te veel aan de kant van Sliedrecht liggen. De tweede set bracht een lichtpuntje voor de dames van Vollido want deze werd binnengesleept. Uiteindelijk verloren de dames de wedstrijd met 3-1. Het heeft de dames weer op scherp gezet om de volgende wedstrijden binnen te slepen. Dames 1 speelt aanstaande vrijdag tegen Smash uit Alblasserdam.

 

Lees meer over:

volleybal ridderhal
Deel dit bericht met je vrienden!