zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Narcis Ćatić schenkt IFC C4 nieuw tenue

19 oktober 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen week heeft IFC een bijzonder sponsor erbij gekregen, namelijk Ipcon uit Dongen.

Ipcon is een ondernemend en ambitieus bedrijf actief in het interim midden- en hoger management in de Civiele Techniek. Het bedrijf is betrokken bij grootschalige infrastructurele projecten bij Rijkswaterstaat, aannemers, gemeenten en provincies.

Kenmerkend is dat alle aangesloten interim professionals als ondernemer aangesloten zijn bij Ipcon. Jaarlijks heeft elke zelfstandige de mogelijkheid een financiële bijdrage te geven aan een maatschappelijk doel waar een persoonlijke band mee is.

Voor Narcis Ćatić uit Hendrik-Ido-Ambacht was meteen duidelijk dat hij IFC wilde steunen door het plaatsen van een reclamebord langs het hoofdveld van IFC. Bovendien heeft hij zelf het volledige team van zijn zoon, de C4, in het nieuw gestoken.

 

Lees meer over:

voetbal voetbalvereniging ifc
Deel dit bericht met je vrienden!