zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Drie aanhoudingen Hoge Kade

14 oktober 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft drie aanhoudingen verricht op de Hoge kade in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar was het in de nacht van zaterdag op zondag 14 oktober 2012 onrustig. Mogelijk hadden de inzittenden van een bestelauto hiermee te maken. Agenten controleerden de drie. Een van de drie, een 20-jarige man uit Zwijndrecht, deed moeilijk en politiemensen hielden hem aan voor belemmering.

Agenten stuurden een aantal jongeren weg vanaf de parkeerplaats. Na een tijdje kwamen de jongeren terug en een 25-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht vond het nodig de agenten de beledigen. Hij kon mee naar het bureau. Ook een 17-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht kon mee naar het bureau omdat hij ruzie gemaakt had met medewerkers van een jongerencentrum.

Lees meer over:

hoge kade
Deel dit bericht met je vrienden!