zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Foto-wedstrijd in het donker

4 oktober 2012 (door Josette Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - De Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard organiseert: zaterdagavond 27 oktober een foto wedstrijd in het donker.

U kunt ook meedoen aan de Nacht van de Nacht fotowedstrijd! Maak een foto waarin u de nacht uitbeeldt. Dit kan bijvoorbeeld een donkere of schemerige plek zijn in Heerjansdam, H.I. Ambacht of Zwijndrecht, lichtvervuiling in uw omgeving of de natuur, of het leven van nachtdieren of -mensen. Iedereen kan meedoen, binnen drie categorieën: tot tien jaar, tien tot en met achttien jaar en achttien jaar en ouder. In iedere categorie is een tegoedbon te winnen!

Stuur uw foto naar jannie.denooijer@inholland.nl en u krijgt bericht wanneer u heeft gewonnen. Uw foto plaatsen wij in de lokale pers en in ons blad “Wetenswaard. Tevens wordt er een tentoonstelling georganiseerd vaneen keuze uit de foto inzendingen: in het bezoekerscentrum ‘t Weetpunt Develpad 169 te Zwijndrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!