zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vervolgbericht 'Overleden na val'

30 september 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT -  De oorzaak van het overlijden van de 49-jarige man uit Houten is een val. De politie begon op zaterdag 29 september 2012 een onderzoek nadat rond 15.00 uur de melding binnenkwam dat er iets aan de hand was bij de werf aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Uit het onderzoek bleek dat het slachtoffer bezig was met reparatiewerk aan de mast van een zeilschip.

Hij stond in een bakje dat hing aan een kraan. Op een gegeven moment kantelde het bakje, raakte los van de kraan en schoot naar beneden. Het slachtoffer viel op het dek van het schip. De politie heeft in het onderzoek de man gehoord die de kraan bestuurde, dat was een 43-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Zie ook:

Lees meer over:

Veersedijk
Deel dit bericht met je vrienden!