zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS pakt laat winst in topper tegen Togo

25 september 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS beleefde een mooi weekend: zelf won het – weliswaar geflatteerd- van het Zeeuwse TOGO (12-8) en zag een andere ongeslagen ploeg (KVK) punten morsen. DVS-2 morste het eerste punt tegen dezelfde Zeeuwse ploeg (5-5). DVS A1 won eenvoudig haar derde wedstrijd tegen IJsselvogels (10-4) en mag zich fictief koploper noemen.

(KLASSE 3J) DVS1-TOGO        12-8
Een lastige wedstrijd voor DVS waarbij de gastploeg TOGO het predicaat “taaie Zeeuwen” bevestigde. De eerste helft was dan weliswaar nipt in DVS-voordeel (5-4), maar na rust toonde TOGO aan goed mee te kunnen met de Ambachters. Ondanks een veldoverwicht van DVS, waarbij de rebounds ook talrijker werden, was toch tot tien minuten voor tijd de winnaar moeilijk te voorspellen (8-8). Een benutte strafworp aan DVS-zijde was de voorloper van een goede slotfase. De thuisploeg  schoot nog drie maal met scherp in korte tijd en boekte uiteindelijk toch een mooie overwinning.
Komend weekend gaat DVS op bezoek bij KVK, dat ongetwijfeld probeert de aansluiting te houden met het octet van DVS coach Beuk!

(KLASSE R4T) DVS2 – TOGO 2     5-5
DVS startte zeer matig tegen de Zeeuwen die 1-4 voor kwamen. De gasten verzuimden de wedstrijd in het slot te gooien waardoor DVS terug-en zelfs voorkwam (5-4). Toch wist TOGO net op tijd de 5-5 op de borden te brengen. Het puntverlies in de laatste minuten was teleurstellend voor DVS maar werd direct overstemd door het gelijke spel van het duel tussen concurrenten Stormvogels en KVK. Met ONDO (minste verliespunten) ontstaat een zeer competitieve poule.
Komende weekend treedt DVS ook aan tegen KVK.  Zodoende staan drie ploegen nu gelijk qua verliespunten en wordt het dus een interessant duel!

(KLASSE A2M) DVS A1 – IJsselvogels 10-4
Een gemakkelijke wedstrijd waarbij DVS een grote voorsprong nam (8-0). Daarna verslapte de aandacht en kon middenmoter IJsselvogels nog een acceptabele uitslag ervan maken. Het wordt een drukke week voor DVS A1, dat eerst nog een inhaalduel heeft tegen ADO (woensdag) en dan naar Rhoon moet om aan te treden tegen RWA, dat momenteel de meeste punten heeft .

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!