dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH passeert grens 1000 leden

24 september 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Er was eerder sprake van dat het 1000-ste lid in aantocht was bij ASWH. Maar na een zorgvuldige uitgevoerde controle van de ledenlijst moest nog even worden gewacht omdat, zoals na elk seizoen gebeurt, de ledenlijst opgeschoond dient te worden. De 1000-grens is gepasseerd en dat was voor het ASWH bestuur een reden om voor de wedstrijd ASWH - Kloetinge op 22 september 2012 een klein feestje te vieren met het 1000-ste lid.

De 6-jarige Kaj Cornelisse, geflankeerd door zijn vader, was het stralende middelpunt op het hoofdveld. Vice-voorzitter John Middendorp wenste Kaj, inmiddels in het compleet aangeboden ASWH-tenue, veel plezier bij ASWH. Naast het tenue kreeg Kaj ook nog een bal, met de handtekingen van alle 1e elftalspelers, en een rugtas aangeboden.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!