zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vios geen partij voor DVS

17 september 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS1 boekte de derde winst in successie: In Willemstad was het kansarme VIOS kansloos in de verder doelpuntrijke wedstrijd. DVS-2 zag haar wedstrijd in Middelburg afgelast worden. DVS A1 won haar tweede wedstrijd. In Maassluis was de plaatselijke korfbalverenging ook kansloos.

(KLASSE 3J) VIOS 1- DVS1: 5-15
DVS had moeite om het spel te maken tegen de onsamenhangende thuisploeg. Ervaring en lengte hielpen de thuisploeg geenszins, hoewel DVS nog wel met 1-0 achter kwam. Het was verder een eenvoudige eerste helft voor het achttal van DVS-coach Beuk. VIOS probeerde DVS van de wijs te brengen met nare overtredingen maar DVS bleef naar verhouding rustig en drukte VIOS stevig de deksel op de neus.
Momenteel lijken drie ploegen de dienst te gaan uitmaken in de ze klasse: TOGO en KVK wonnen ook hun beide partijen, en hebben nu net als DVS de volle winst. TOGO doet volgende week H.I.Ambacht aan, aanvang op sportpark Schildman om 15.30 uur.

(KLASSE R4T) ONDO-3 – DVS-2 afgelast
De thuisploeg kon geen representatief team op de been brengen zodat beide teams naar verwachting eind oktober “op herhaling” moeten.

(KLASSE A2M) Maassluis-A1- DVS A1 6-13
Het lijkt erop dat Maassluis na drie wedstrijden een laagvlieger wordt in deze klasse ,want tegen DVS had het weinig in te brengen. Enige verwijt dat DVS-coach Bol zijn team kon maken is dat er een stuk meer goals gemaakt hadden kunnen worden. Volgende week komt IJsselvogels op bezoek. Die ploeg heeft een puntje meer dan DVS maar DVS heeft nog een duel in te halen.

Lees meer over:

korfbal dvs vios
Deel dit bericht met je vrienden!