dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Professionele kinderopvang positief voor ontwikkeling kinderen

13 september 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Professionele kinderopvang positief voor ontwikkeling kinderen
800.000 kinderen in Nederland gaan dagelijks naar kinderdagverblijven, gastouders, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang. Dat is niet voor niets. Kinderopvang stelt ouders in de gelegenheid te werken,  maar vooral om kinderen tijdens die werkuren een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Een omgeving waarin hij of zij onder begeleiding van professionals kan spelen en leren. Want de kinderopvang ontwikkelt!
 
Meer zelfvertrouwen en intelligentie
De kinderopvang is veel meer dan alleen de mogelijkheid voor ouders om te werken. Kinderen die naar de opvang gaan ontwikkelen meer zelfvertrouwen en intelligentie. Dit blijkt uit verschillende onderzoeken.Dagelijks zijn in alle kinderopvangorganisaties dan ook professionals bezig met de beste manier om kinderen tot die ontwikkelig te laten komen. Kinderen krijgen de kans om ervaringen op te doen, met andere kinderen te spelen, te leren, én vrienden te maken.
 
Iedere locatie is uniek bij Kinderopvang Bobo  
Kinderopvang Bobo biedt kinderen een goede start. Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen,  peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik‐Ido‐Ambacht  en  Ridderkerk ontvangen wij dagelijks kinderen van 0 tot 13 jaar. Iedere locatie is uniek bij Bobo. Zo kunt u  kiezen voor een locatie met natuurtuin of avonturentuin, een locatie met Christelijke identiteit of een locatie waar kinderen zich al op jonge leeftijd ontwikkelen in de Engels taal. Bobo heeft ook locaties waar 0 tot 4‐jarige kinderen halve dagen komen en locaties waar u alle opvangsoorten onder één dak vindt. Ook zwemles behoort tot de BSO‐mogelijkheden, evenals andere bewegingsactiviteiten. Voor alle locaties geldt dat de tarieven van Kinderopvang Bobo bijzonder gunstig zijn en dat u kunt kiezen voor BSO met of zoner opvang in de schoolvakanties. De professionele medewerkers van Kinderopvang Bobo bieden uw  kind een veilige en vertrouwde plek waar ze zich met veel plezierkunnen ontwikkelen en waar u uw kind met een gerust hart achterlaat.  
 
Innoverend karakter  
Als lid van Brancheorganisatie Kinderopvang zijn wij ook actief bezig met onze  eigen  ontwikkeling op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en transparantie in de kinderopvang. Bovendien kenmerkt Kinderopvang Bobo zich door haar innoverende karakter; voortdurend ontwikkelen en verbeteren wij diensten en producten die aansluiten bij  de  wensen van  ouders.Wij hechten dan ook grote waarde aan het contact met oudercommissies, ouders en samenwerkingspartners.
 
Meer informatie en aanmelden
Bent u op zoek naar een goede opvangplek voor uw kind? Kom gerust eens langs om sfeer te proeven en kennis te maken. Een afspraak maakt u eenvoudig per e‐mail: klantenservice@bobokdv.nl. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website www.bobokdv.nl.
 

Deel dit bericht met je vrienden!