zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Goede start seizoensopening DVS

5 september 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het openingsweekeinde liep meer dan behoorlijk voor korfbalvereniging DVS69 uit H.I.Ambacht. Zowel DVS-1 als DVS-2 wonnen hun openingsduel, alleen DVS A1 verspeelde een punt.

(KLASSE 3J) DVS1-Stormvogels 1 17-13
Het verschil werd op twee momenten gemaakt in Ambachts voordeel: in beide helften zo’n kwartier voor tijd. In de eerste helft had DVS moeite met de uitvoering van de gemaakte afspraken (4-4), maar ging dat gaandeweg beter (9-6 bij rust). In het tweede bedrijf klopte Stormvogels direct aan de deur (9-8) en was het tot 11-10 feitelijk nog in de race. Daarna liep DVS snel uit naar 14-10, en werd er in de slotfase door beide kampen heerlijk veel gescoord.

Komend weekend is in Westmaas Oranje-Zwart de tegenstander

(KLASSE R4T) DVS2-Stormvogels 2 15-7
DVS kwam maar moeizaam op gang, terwijl Stormvogels toch de langste rit in de benen had (0-2). Bij rust was het evenwicht al hersteld, en na de thee was de gastploeg geen schim meer van voor rust, en liep DVS simpel weg met een grote overwinning als resultaat
Komend weekend is in Westmaas Oranje-Zwart-2 de tegenstander

(KLASSE A2M) DVS A1-KOAG A2 6-6
DVS A1 kwam samen met KOAG maar moeilijk tot scoren in de eerste helft (drie goals totaal), maar na rust lukte dat beter en werd het ook spannend. DVS stond nog twee goals achter vlak voor tijd maar de thuisploeg wist ternauwernood een valse start te voorkomen (6-6)
Komend weekend is in s-Gravendeel ADO A1 de tegenstander
 

Lees meer over:

dvs stormvogels
Deel dit bericht met je vrienden!