woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Omwonenden Margrietstraat lanceren idee nieuwe bestemming leegstaande school

31 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De schoolgebouw aan de Margrietstraat staat inmiddels al een aantal jaar leeg. Tot voor kort waren er nog plannen om daar de nieuwe Petrakerk te bouwen, maar die plannen zijn inmiddels in de prullenbak beland, tot opluchting van de omwonenden. 

Echter is de leegstand hun ook een doorn in het oog en daarom heeft het “Informatie Platform Margrietstraat 1”, waarin de inwoners zijn vertegenwoordigd, het plan bedacht om de school een nieuwe bestemming te geven als bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw heeft allerlei kleine lokalen die plaats kunnen bieden aan kleine startende bedrijven.

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is van het plan op de hoogte en bekijkt de komende maanden welke functie het terrein het beste kan krijgen. In het huidige economische klimaat zijn de mogelijkheden echter beperkt, dus zal er sowieso een creatieve oplossing moeten komen.

Lees meer over:

petrakerk margrietstraat
Deel dit bericht met je vrienden!