zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe loopgroep van start in Hendrik-Ido –Ambacht

30 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Eind juni werd de eerste editie van de Inner Circle Run gelopen door het hart van Volgerlanden. Ondanks het enorme slechte weer kwamen er ruim 1.000 lopers naar Hendrik-Ido-Ambacht om dit unieke evenement mee te maken. Een extra reden voor de organisatie van de Inner Circle Run om met ingang van 4 september van start te gaan met een nieuwe loopgroep: de Inner Circle Runners. Zowel voor de beginnende loper als voor hem of haar die de Marathon als doel heeft, worden in groepsverband wekelijks drie trainingen georganiseerd. Op donderdag 23 augustus om 20:00 uur is er een informatieavond in de Sophiahal in de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht.

Samen met met AV Parthenon uit Dordrecht biedt de Inner Circle Run een uitgebreid trainingspakket aan. Onder deskundige begeleiding wordt op dinsdag-, en donderdagavond (19:30 uur) en zaterdagochtend (10:00 uur) getraind. Loop met een doel is ook bij de trainingen, net als bij de Inner Circle Run, ons motto. De kosten van de trainingen bedragen € 12.00 per maand, waarvan een deel rechtstreeks naar het goede doel gaat: het Hospice de Cirkel. 

Sophia Sporthal
Startlocatie voor de trainingen is de Sophiahal. De Sporthal ondersteunt hiermee ook door het jaar heen de Inner Circle Run belangeloos. Na de trainingen kunnen de lopers in de sportlounge terecht voor een kop koffie, thee of fris. Zo loopt u tijdens de trainingen in de donkere wintermaanden niet alleen én heeft u ook na de training de gelegenheid om gezellig na te praten. 

Aanmelden
Toen de organisatie nog maar net met de gedachte speelde om een loopgroep te starten, meldden de eerste enthousiaste lopers zich al spontaan aan. Op dit moment is nog ruimte voor andere lopers om zich bij de Inner Circle Runners aan te sluiten. Voor aanmelden of informatie kunt u naar de website: www.innercirclerun.nl (via contact) of stuur een  e-mail naar: info@innercirclerun.nl. Tevens kunt u zich hier aanmelden voor de informatieavond op donderdag 23 augustus om 20:00 uur in de Sophiahal in de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht. Ook op de website van AV Parthenon is informatie te vinden:  www.avparthenon.nl.

 
Deel dit bericht met je vrienden!