zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanhoudingen na inbraak

26 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft na een woninginbraak twee aanhoudingen verricht. Een getuige meldde op woensdagmiddag 25 juli 2012 de inbraak bij een woning op de Onderdijkse Rijweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Direct gingen politiemensen hierheen en begonnen een onderzoek. Agenten zagen op een gegeven moment de eerste verdachte in een tuin rennen. Na een korte sprint volgde zijn aanhouding.

Het gaat om een 21-jarige man uit Litouwen. Hij had een mobiele telefoon en sieraden bij zich. De telefoon komt in ieder geval uit de woning. De verdachte vertelde dat hij met iemand anders was die in een zilverkleurige auto reed. Politiemensen zagen dit voertuig kort hierop en hielden de 26-jarige bestuurder aan.

Deel dit bericht met je vrienden!