zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Break Free festival 2012 afgelast

25 juli 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Wegens organisatorische omstandigheden heeft de organisatie van het Break Free Festival het moeilijke besluit moeten nemen om de editie van dit jaar, die plaats zou vinden op zaterdag 22 september, af te lasten. Gezien de financiële situatie achtte het bestuur het niet verantwoord om de 4e editie van het evenement door te laten gaan.

In tegenstelling tot voorgaande jaren ondervond de organisatie problemen met invullen van de begroting. Plannen om dit te veranderen, en continuïteit van het evenement te waarborgen, zijn in de maak, maar bleken meer tijd te kosten om op te zetten.

Menno Zomerhuis legt uit: "Als organisatie balen we hier enorm van en zijn we nu als alternatief de mogelijkheid aan het onderzoeken om in oktober dit jaar een evenement te houden in de sporthal. Zo kunnen we dit jaar, net als voorgaande jaren, toch als kerken bij elkaar komen om God te aanbidden en elkaar te ontmoeten.

Wilt u ons helpen? Dat kan door een gift over te maken. Dit geld wordt automatisch gereserveerd voor het festival in 2013. U kunt ook zelf actief aan de slag gaan met de Break Free Bricks of door u aan te melden als vrijwilliger voor het evenement. Heeft u ideeën voor de toekomst van het festival, kunt u op zakelijk gebied meedenken of wil jij je handen uit de mouwen steken voor de komende editie van het festival, stuur dan een email naar info@stbf.nl".

Zie ook:

Lees meer over:

evenement break free festival
Deel dit bericht met je vrienden!