woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Kleuter ligt geruime tijd in sloot

19 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Woensdag werd een kleuter uit het water van een sloot aan de Van Galensingel gehaald. Het betreft een 3 jaar oud jongetje. Het jongetje werd gevonden door werklui, die de sloot aan het onderhouden waren.

Zij haalden het kind, dat met zijn hoofd in het water lag, eruit en waarschuwden de hulpdiensten. Er werd een traumahelikopter gestuurd. Na reanimatie werd het jongetje met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kind verkeert in zorgwekkende toestand. Vermoedelijk heeft het tot wel 5 minuten onder water gelegen.

De identiteit van het jongetje is inmiddels vastgesteld. Hoe hij echter in het water terecht is gekomen, is onbekend. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.

Lees meer over:

sloot kleuter van galensingel
Deel dit bericht met je vrienden!