zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeenteraad akkoord met verlaging budget onderzoekscommissie

3 juli 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeenteraad is gisterenavond tijdens de behandeling van de kadernota unaniem akkoord gegaan met een verlaging van het onderzoeksbudget van de rekenkamercommissie. Het budget wordt gehalveerd. Het college stelde voor om het hele budget te schrappen en te gaan regionaliseren. Het maatschappelijk effect van deze bezuiniging  zou volgens wethouder Flach gering zijn. Zijn fractie (SGP-CU) diende het amendement in, dat met algemene stemmen werd aanvaard.

Het CDA, Gemeentebelangen en AUB gingen gisteren tijdens de gemeenteraadsvergadering niet akkoord met een krediet van 287.000 euro ter verbetering van de technische staat van de woonwagens aan de Roelof Duijckstraat. Het CDA vond dat het niet uit te leggen is aan de burgers dat deze bewoners "om niet" in hun wagens vertoeven en geen huur wordt gevraagd.

Deel dit bericht met je vrienden!