woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH Old Stars competitie groeit

2 juli 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Al weer 8 jaar geleden werd bij ASWH voorzichtig gestart met een 35+ competitie, tegenwoordig de ASWH Old Stars genoemd. In de loop der jaren kwamen er elk jaar nieuwe teams bij. Naast de reguliere competitie wordt sinds afgelopen seizoen ook een bekercompetitie gespeeld. De extra activiteiten zoals het traditionele Nieuwjaar zaalvoetbaltoernooi, het erwtensoep mixtoernooi en de slotavond met prijsuitreiking maken de deelname alleen maar completer, want er wordt niet alleen voor goede prestaties gespeeld, de gezelligheid na afloop van de wedstrijden in de kantine is zeker een reden om mee te (gaan) spelen.

Dinsdagavond is de speelavond. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op kunstgras , op een half veld, De wedstrijdduur is 2 x 30 minuten, De bekercompetitie vindt plaats op de laatste woensdag van de maand. De teams worden ingedeeld in twee poules en daarbij wordt rekening gehouden met de sterkte van de teams.

Voor het seizoen 2012 / 2013 mag ASWH als nieuwe teams Los Hollanditos, Equal, Bulgaria U50 en nog een naamloos team verwelkomen.De totale deelname staat momenteel nu op 14 teams. Enkele gegadigden zijn zich nog aan het beraden om nog in te schrijven. De verwachting is dat er nog teams bijkomen voor het komende seizoen.

Inschrijven is mogelijk tot15 juli..
Wenst u informatie over de deelname of wenst u een team in te schrijven, neemt u dan contact op met één van de Old Stars coördinatoren Reinier Kuijer (06.14.435111) of Hans van Hoek (06.471.54320).

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!