zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Goldman Optiek sponsort Inner Circle Run met loopbrillen

25 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Over drie weken is het zo ver: dan wordt de eerste Inner Circle Run gelopen door het hart van de Volgerlanden. Naar verwachting honderden mannen, vrouwen en kinderen gaan op deze eerste zomeravond proberen hun persoonlijk record te verbeteren op de 5 of 10 km. Voor iedere deelnemer is er een aandenken, voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen. Zoals bijvoorbeeld de exclusieve en innovatieve loopbril van ADIDAS, de Adizero Tempo, beschikbaar gesteld door Goldman Optiek. De snelste loper van de 5 km prestatieloop, zowel in de categorie mannen als vrouwen, krijgt zo’n mooie sportbril. Robin en Patricia Goldman overhandigden deze prijs op 25 mei aan de secretaris van stichting Run-DezvousNL, Suze Libeton.

Robin en Patricia Goldman zijn enthousiaste ondersteuners van de Inner Circle Run vanaf het eerste uur: “Wij zijn trots dat we de jonge en ambitieuze organisatie stichting Run-DezvousNL op deze wijze exclusief en professioneel  kunnen ondersteunen. Zij die zich ten doel stellen het Hospice de Cirkel te helpen. Wij willen hen graag helpen dit doel te verwezenlijken”, aldus Robin en Patricia. 

Actieve partners
Hoewel de Inner Circle Run dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, lijkt het evenement nu al een groot succes te worden. Vele honderden (……!) lopers schreven zich al in en tientallen partners meldden zich om de loop financieel te ondersteunen. De start en finish zal kleurig zien van alle spandoeken die door partners worden opgehangen. Ook worden diverse activiteiten om de loop heen georganiseerd. Van Pelt Kappers locatie Hendrik-Ido-Ambacht wil bijvoorbeeld op de avond van de loop een speciale knipactie organiseren, waarvan de opbrengst voor het Hospice is. De tijden van de actie worden op hun facebooksite gepubliceerd: www.facebook.com/VanPeltKappers. Ook kunnen kinderen op 21 juni tegen een kleine vergoeding worden geschminkt. Hiervan gaat de opbrengst eveneens naar het goede doel. En geen van de lopers hoeft met lege handen naar huis te gaan. Voor iedereen is er een aandenken en men maakt met het startnummer als lot kans op mooie prijzen.

Kidsrun
Voor de kinderen is er speciale aandacht. Een uur voor de volwassenen aan de 5 en 10 km wedstrijd gaan beginnen, mogen de kinderen van start gaan bij de eerste editie van de Inner Circle Kids Run. Om 19:00 uur verwachten we honderden kinderen gespannen aan de start. Zij gaan een heuse wedstrijd lopen, met een echt startnummer en een officiële chip. Zodra zij over de startmat lopen, gaat hun tijd meelopen. Na  500 of 1.000 meter, afhankelijk van hun leeftijd, bereiken zij de finish. Op de milliseconde nauwkeurig kunnen zij later terugvinden hoe lang zij over de afstand hebben gedaan. En dan wacht het mooiste van de wedstrijd: een medaille! 

Meer informatie over de Inner Circle Run is te vinden op www.innercirclerun.nl

Foto: Cees van Meerten - FotoExpressie

Lees meer over:

evenement inner circle run
Deel dit bericht met je vrienden!