zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC Girls Toernament geslaagd

21 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het jaarlijkse tweedaagse IFC Girls Tournament is dit jaar bijzonder geslaagd verlopen. Terwijl de regen de hele week met bakken tegelijk uit de hemel viel, hadden de organisatoren van het toernooi een aantal engeltjes op hun schouder zitten.

Twee dagen schitterend weer, leuke voetbalteams, een perfect keurkorps aan scheidsrechters, een welbespraakte deejay en veel, heel veel mooie doelpunten. Ruim vijfhonderd meiden, verdeeld over de A t/m E-klassen hebben twee dagen lang gestreden om de punten.

Tussen de wedstrijden door was het altijd weer een drukte van belang op het buitenterras. “Dankzij de grote groep vrijwilligers binnen de club IFC is het altijd weer mogelijk zo’n groot evenement te realiseren”, vertelt Harry van der Graaf namens de organisatie, die ook alle sponsors enorm wil bedanken

Lees meer over:

ifc girls tournament
Deel dit bericht met je vrienden!